Bewoners K-buurt ontvangen steun vanuit Koornhorst


20 november, 2019

Nu is er ook een compleet MaDiZo wijkteam aanwezig in seniorenwooncomplex Koornhorst. Bewoners van de K-buurt kunnen bij het wijkteam terecht voor sociaal-maatschappelijke steun. Het is niet meer noodzakelijk om naar het hoofdkantoor van MaDiZo te komen voor een afspraak. Bewoners kiezen zelf vanuit welke locatie ze geholpen willen worden. Ook in het weekend!

In de wijk

Het wijkteam van MaDiZo biedt vanuit seniorenwooncomplex Koornhorst maatschappelijke steun aan alle bewoners van de K-buurt. Bewoners van de K-buurt kunnen bij het MaDiZo wijkteam terecht met alle vragen over onder andere: geldzaken, formulieren, toeslagen, voorzieningen, huurrecht, mantelzorg, relatie, wonen, rouw en verlies.

Het MaDiZo-loket is van maandag tot en met vrijdag én in het weekend geopend. Bewoners kunnen op loopafstand binnen lopen bij Koornhorst 32 voor gratis informatie, advies en steun. In Koornhorst ontvangen ze dezelfde service, diensten en steun als op het hoofdkantoor van MaDiZo. 

Ook in Gezondheidscentrum Klein Gooioord
Sinds juli 2019 is er al een volledig wijkteam gevestigd in gezondheidscentrum Klein Gooioord, Bijlmerdreef 1001a. Ook hier kunnen bewoners uit de E-G-K-buurt buurt terecht voor maatschappelijke steun.  

Inloopspreekuur MaDiZo Wijkteam Koornhorst

Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur

Zaterdag en zondag van 9.00 – 13.00 uur

Adres: Koornhorst 32, 1104 JA  Amsterdam

Meer info

T. 020 - 699 23 36
E-mail: koornhorst@madizo.nl