Hoe houdt u grip op uw geld in corana tijd?


15 maart, 2020

Het zijn onzekere tijden door de coronacrisis. U hebt als flexwerker, ZZP'er of ondernemer geen inkomsten meer. Of het bedrijf waar u werkt heeft het moeilijk. De inkomsten worden lager, maar de vaste lasten die blijven. De nibud heeft een special uitgebracht, waarin een aantal tips worden gegeven om grip op uw geld te behouden.

MaDiZo kan u hierbij helpen. U hoeft het niet alleen te doen. Samen zoeken we naar oplossingen.

Bel T. 020 - 314 16 18
Mail bellen@madizo.nl
Of meld u direct online aan.

Ondersteuning bij geldproblemen

Budgetadvies op maat
Welke uitgaven zijn noodzakelijk en welke uitgaven kunt u schrappen? We helpen u bij het overzichtelijk maken van uw uitgaven d.m.v. een budgetadviesplan op maat. Samen onderzoeken we waarop u kunt besparen.

Recht op voorzieningen
De overheid ondersteunt ondernemers met een aantal regelingen en ter overbrugging van werkbehoud.  Misschien komt u ook in aanmerking voor voorzieningen van de gemeente. Wij kunnen u informeren en adviseren over de regelingen en voorzieningen.    

Geldstress?
Ervaart u stress doordat u minder inkomen hebt en u rekeningen niet kunt betalen? Slaapt u niet meer? Komt het gezin of uw relatie hieronder te lijden? Het is belangrijk om stress te verminderen. Praten hierover helpt. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen.  

Wanneer u de rekeningen niet meer kunt betalen
Heeft u minder inkomen, waardoor u uw rekeningen niet meer kunt betalen? Wacht niet tot u een aanmaning of boete krijgt. Maar kom direct in actie om erger te voorkomen. We ondersteunen u bij het maken van een budgetadviesplan en helpen u op weg bij het treffen van betalingsregelingen.