Besparen op uw energieverbruik? Ontvang gratis een energiebox t.w.v. € 55,-!


13 januari, 2021

Als de maanden weer donkerder en kouder worden, verbruiken we met z'n allen meer energie. Lichten langer aan, verwarming omhoog; dat heeft gevolgen voor uw energierekening. Wilt u wel een lagere energierekening en toch comfortabel de koude maanden door? Dan is dat eigenlijk heel eenvoudig. Wij geven u graag advies hoe u kunt besparen op uw energieverbruik. En u ontvangt gratis een energiebox t.w.v. € 55,- cadeau! (zolang de voorraad strekt).

Voor wie?

Het advies bieden we aan alle bewoners van Zuidoost. Het maakt niet uit of je wel of geen hulp van ons ontvangt. Iedereen kan een afspraak maken voor een energieadviesgesprek.

Wilt u een energieadviesgesprek? Neem contact op met onze energiecoach via:
T. 020 - 314 16 10
E. vroegeropaf@madizo.nl
Bezoekadres: Karspeldreef 1009 in Amsterdam Zuidoost

 

energieAdvies en energiebox cadeau

Wanneer u zich aanmeldt voor een advies op maat, wordt er zo snel mogelijk een afspraak met u ingepland bij ons op kantoor. Onze energiecoach geeft u tips en tricks over hoe u energie kunt besparen.  

Het energieadvies is bedoeld om u concrete tips te geven waarmee u uw energierekening omlaag kan krijgen. U krijgt een energiebox cadeau ter waarde van € 55,- zodat u de diverse tips direct kunt toepassen. Daarnaast kunt u vragen stellen over uw energieverbruik, maar bijvoorbeeld ook over uw  energierekening. Aan het eind van het advies krijgt u de energiebox uitgereikt. De engergiecoach bespreekt samen met u wat er in zit en waar u dat het beste voor kunt gebruiken. 

Vergeet niet om uw energierekening mee te nemen!

Het advies wordt door de gemeente aangeboden aan de inwoners van Amsterdam en uitgevoerd door  MaDiZo.