MaDi Amsterdam Zuidoost is nu Buurtteam Amsterdam.  Wilt u online een afspraak maken? Ga naar www.buurtteamamsterdam.nl/zuidoost en vul het contactformulier in.

Ga naar de nieuwe website van MaDi Diemen www.madidiemen.nl.

Het MaDi loket

Bekijk de video voor meer informatie over onze diensten.

Heeft u een vraag of hulp nodig? U kunt altijd gratis terecht bij de MaDi. U kunt langskomen op een spreekuur, bellen tijdens het telefonisch spreekuur of langskomen bij een wijkloket. Ook kunt u online een formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op. Hieronder vindt u alle informatie.

Spreekuur MaDi Loket
Heeft u een vraag? Kom dan naar één van de inloopspreekuren van de MaDi. Onze collega’s helpen u dan verder. Misschien kunnen ze uw vraag meteen oplossen. Of u helpen met het invullen van een formulier.

Wat als uw vraag niet meteen tijdens het inloopspreekuur opgelost kan worden? Dan wordt u doorverwezen voor een afspraak met een MaDi-medewerker met meer kennis van uw vraag.

De MaDi bestaat uit:

  • MaDi Sociaal Raadsliedenwerk: bij sociaal-juridische vragen, praktische vragen, informatie en advies
  • MaDi Maatschappelijk Werk: als Psychosociale hulp of sociale hulp noodzakelijk is, praktische vragen, informatie en advies
  • MaDi Schuldhulpverlening: als er schulden zijn en u komt er zelf niet meer uit

Wijkloketten
Naast het hoofdkantoor op de Karspeldreef heeft de MaDi heeft ook spreekuren op andere plekken in Amsterdam Zuidoost en Diemen. In de wijk vindt u ons onder andere in de gezondheidscentra, verzorgingshuizen, de Brede School, de Voedselbank en bij het loket Zorg en Samenleven (dit zit in het stadsdeelkantoor Amsterdam Zuidoost). De tijden van de spreekuren staan vermeld bij de diverse onderdelen van de MaDi.

Wat kunt u zelf doen?
U heeft het meest aan de ondersteuning van MaDi als u zelf ook veel doet. U kunt daarbij denken aan het op zoek gaan naar hulp in uw eigen omgeving, uw administratie op orde houden, uw afspraken nakomen en zelf bellen met instanties.

Privacy
Als u een afspraak bij u ons maakt, blijft alles wat er besproken wordt vertrouwelijk. De MaDi kan alleen met anderen overleggen als u hiervoor toestemming geeft. Alleen een zeer onveilige situatie kan hierop een uitzondering zijn. Dit wordt u echter altijd meegedeeld.

Telefonisch spreekuur MaDi 
Naast de spreekuren kunt u ook telefonisch uw vraag stellen. Hieronder vindt u onder telefonisch spreekuur, de tijden waarop u kunt bellen.

Inloopspreekuur
Karspeldreef 1009, 1104 SE Amsterdam
Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 15.30 uur.

Telefonisch spreekuur
020 – 314 16 18
Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

 

Wat is uw vraag?

Wat is uw vraag?

Geld en werk

Jongeren en geld

Vroeg Eropaf

Mantelzorg

Ruzie en geweld

Relatie en huwelijk

Gezondheid en ouder worden

Wonen