De Telefooncirkel

Woont u alleen? De Telefooncirkel van MaDiZo zorgt dat er altijd iemand is die weet hoe het met u gaat. Wij doen een belrondje langs alleenwonende personen om te vragen of alles goed gaat. De telefooncirkel is voor iedereen, jong en oud. Bel naar T. 020 - 314 16 21.

Elke dag even contact
Als u alleen woont is het fijn dat er altijd iemand is die elke dag even vraagt hoe het met u gaat. De Telefooncirkel is een dagelijks belrondje langs alleenwonende personen. Zo heeft u elke dag, zeven dagen in de week, contact met iemand en is er altijd iemand die weet hoe het met u gaat.

Misschien bent u gevallen en kunt u net niet bij uw telefoon. Of u bent een keer te ziek om de dokter te bellen. Dan is het wel een fijn en veilig gevoel dat er elke dag iemand belt om te vragen hoe het gaat.

Een vaste contactpersoon
Elke deelnemer in de telefooncirkel heeft een vaste contactpersoon, aan wie u een sleutel heeft gegeven. In het geval dat de telefoon niet wordt opgenomen, kan degene hulp inschakelen. Zo kan er contact worden opgenomen met een kennis of familielid die langs kan komen en zo nodig voor hulp zorgt.

Hoe het werkt
Een vrijwilliger van MaDiZo is het begin- en eindpunt van de Telefooncirkel en belt de eerste deelnemer tussen 8.30  en 9.00 uur. Die belt de volgende op de lijst en zo verder. Bij geen gehoor kan de vrijwilliger actie ondernemen en contact opnemen met uw vaste contactpersoon.

Voor informatie en aanmelden:

Mirelda Riedewald-Helslijnen, Cliëntondersteuner MaDi Zuidoost
T. 020 - 314 16 21
E. telefooncirkel@madizo.nl

Wat is uw vraag?

Wat is uw vraag?

Geld en werk

Jongeren en geld

Vroeg Eropaf

Mantelzorg

Ruzie en geweld

Relatie en huwelijk

Gezondheid en ouder worden

Wonen