Welzijn op recept

Voelt u zich eenzaam of heeft u stress? En wilt u meer bewegen of mensen ontmoeten? Neem dan contact op met de welzijnscoach van Welzijn op Recept voor een activiteit bij u in de buurt.

 

Wat is Welzijn op Recept?

Welzijn op Recept is een samenwerking tussen stichting MaDi en uw huisarts. Via een recept wordt u begeleid om mee te doen aan een activiteit bij u in de buurt. Voorbeelden van activiteiten zijn:

  • een kook- of breiclub
  • spelletjesavond
  • een wandel- of dansgroep
  • samen eten
  • vrijwilligerswerk

 

Hoe werkt Welzijn op Recept?

Als u te maken hebt met klachten waar de huisarts niet een medisch recept voor heeft, dan kan de huisarts u een Welzijn op Recept geven. Met dit recept stuurt de huisarts u door naar de welzijnscoach van stichting MaDi voor het zoeken naar een activiteit. Deze activiteit moet ervoor zorgen dat u zich beter gaat voelen, nieuwe mensen leert kennen en weer geniet van het leven.

 

Welzijnscoach

De welzijnscoach helpt u een keuze te maken bij een activiteit die bij u past. Ook begeleidt de welzijnscoach u door de eerste keren met u mee te gaan. Na een paar maanden wordt contact met u opgenomen om te beoordelen hoe het gaat.

 

Vragen

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de welzijnscoach door te bellen met 06-43 25 53 88 of stuur een mail naar welzijnoprecept@madizo.nl.

Wat is uw vraag?

Wat is uw vraag?

Geld en werk

Vroeg Eropaf

Mantelzorg

Wonen

Ruzie en geweld

Relatie en huwelijk

Verlies en rouw

Gezondheid en ouder worden