Brief ontvangen van de gemeente over Team Vroeg Eropaf?

Hebt u een brief van de gemeente ontvangen over Vroeg Eropaf? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor een afspraak of kom langs.

Amsterdam  Zuidoost

T. 020 - 314 16 10
M. 06 - 244 199 22 (ook mogelijk via Whatsapp)
E. vroegeropaf@madizo.nl

Karspeldreef 1009
Elke werkdag van 9.00 - 16.00 uur

Diemen

T. 020 - 314 48 88
E. vroegeropaf.diemen@madizo.nl

D.J. den Hartoglaan 1 (Gemeentehuis Diemen)
Elke werkdag van 9.00 - 12.00 uur

 

Welke hulp biedt team Vroeg Eropaf?
Team Vroeg Eropaf is van MaDi Amsterdam Zuidoost en Diemen. Onze medewerker komt bij u langs om u te helpen met een betalingsachterstand. Wij helpen u om verdere geldproblemen te voorkomen. De hulp is gratis.

Als rekeningen niet op tijd betaald worden, onstaat er een betalingsachterstand. Meestal zijn er betalingsachterstanden bij bijvoorbeeld:

  • Woningbouw/ verhuurder
  • Zorgverzekeraar
  • Dienst Belastingen Amsterdam
  • Energiemaatschappij
  • Waternet

Hoe het werkt

  1. De gemeente stuurt u een brief over Team Vroeg Eropaf om te laten weten dat een medewerker bij u langs komt. (Geldt alleen voor Amsterdam Zuidoost).

  2. Team Vroeg Eropaf komt bij u langs voor een gesprek. Samen met u wordt er bekeken hoe de betalingsachterstand kan worden opgelost.

  3. Bent u niet thuis? Team Vroeg Eropaf laat altijd een kaart achter in de brievenbus met  contactgegevens zodat u direct contact kunt opnemen met ons. Ook kunt u bij ons langs komen op kantoor.

Waarom contact opnemen met ons?

Een betalingsachterstand kan iedereen overkomen. Als u niks doet worden de problemen alleen maar groter. Samen vinden we een oplossing om uit de geldproblemen te komen. Onze hulp is gratis.

Luister naar het verhaal van Rolf

Rolf is benaderd door het Vroeg Eropaf team. Hij stond op het punt van huisuitzetting. Met hulp van het Vroeg eropaf team en een maatschappelijk werker van MaDiZo is hij uit de schulden gekomen. 

Wat is uw vraag?

Wat is uw vraag?

Geld en werk

Jongeren en geld

Vroeg Eropaf

Mantelzorg

Ruzie en geweld

Relatie en huwelijk

Gezondheid en ouder worden

Wonen