MaDi Amsterdam Zuidoost is nu Buurtteam Amsterdam.  Wilt u online een afspraak maken? Ga naar www.buurtteamamsterdam.nl/zuidoost en vul het contactformulier in.

Ga naar de nieuwe website van MaDi Diemen www.madidiemen.nl.

Ruzie en geweld

Ruzie, het overkomt iedereen wel eens. Op uw werk, gewoon thuis, in uw vriendenkring of zomaar met iemand uit de buurt. Het hoeft niet altijd negatief te zijn. U kunt het ook zien als een kans om meningsverschillen of emoties te uiten.

Het wordt anders als een ruzie omslaat in een situatie waarin u zich bedreigd voelt. Of bang bent en u niet meer veilig voelt. Ook kunnen er zorgen zijn wat de ruzies en het (eventuele) geweld voor gevolgen heeft voor uw kinderen.

In dit soort situaties staat u niet alleen. U hoeft hier niet mee rond te blijven lopen, neem contact met ons op en we maken een afspraak. Samen zoeken we naar een mogelijke oplossing. Is er sprake van een noodsituatie? Dan kunt u altijd direct bellen met 112.

Handige links:

www.vooreenveiligthuis.nl

Veelgestelde vragen: 

Ik heb een probleem en weet niet bij wie ik daarvoor moet zijn. Kunt u mij zeggen waar ik naar toe moet?
Ja, dat kan. De MaDi kan u adviseren en als dat nodig is, doorverwijzen.
Ik heb problemen met mijn partner, soms is er ook geweld. Wat kan ik doen?
Kom langs bij de MaDi. Samen kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn.
Ik weet niet of ik verder wil met mijn relatie.
Iedereen kent weleens twijfel. Wij kunnen u een klankbord bieden of misschien wel meer hulp.
Ik ben doorverwezen door mijn huisarts, omdat er problemen thuis zijn. Kan ik een afspraak bij u maken om hierover te praten?
Ja, dat kan. We maken een afspraak voor een gesprek om duidelijk te krijgen wat er precies aan de hand is en welke hulp de MaDi u kan bieden.
Stel ik maak een afspraak bij u. Blijft alles wat we bespreken vertrouwelijk en tussen ons?
Stel ik maak een afspraak bij u. Blijft alles wat we bespreken vertrouwelijk en tussen ons? Ja, dit blijft vertrouwelijk. De MaDi kan alleen met anderen overleggen als u hiervoor toestemming geeft. Een zeer onveilige situatie kan hierop een uitzondering zijn. Dit wordt u echter altijd meegedeeld.

Wat is uw vraag?

Wat is uw vraag?

Geld en werk

Jongeren en geld

Vroeg Eropaf

Mantelzorg

Ruzie en geweld

Relatie en huwelijk

Gezondheid en ouder worden

Wonen